Gyártás

innováció és minőség

Image
Az Erfal több mint 30 éve gyárt kiváló minőségű belső árnyékoló rendszereket, rovarhálókat és dekorációs cikkeket. A vállalat az egyedi méretre gyártással, naprakész szaktanácsadással és széles termékskálával a partnerek teljesmértékű támogatását kínálja.
Image
Mintegy 440 munkatárssal és 5300 üzleti partnerrel rendelkező - köztük az Ablaknet Kft - vogtlandi székhelyű Erfal vállalat legfőbb célja a maximális kiszolglás és ügyfélelégedettség elérése. A széles termékpalettával próbál mindig az aktuális trendeknek megfelelni, ami mellett különböző piaci területek követelményeire is összpontosít. A gyártó folyamatos fejlesztéseket, innovatív megoldásokat keresve teszi egyedivé termékválasztékát.
Image
A gyár a legújabb technológiákat és a precíz, gondos kézimunkával ötvözi. A gyártás legfontosabb kritériumai a magas minőségi, a fenntarthatóság és a környezetvédelem. Az egyedülálló logisztikai rendszer, a csúcstechnológiás raktározás és a rendelések hatékony logisztikai folyamata minimális szállítási időt vesz igénybe.
 
Image
Az Erfal ügyfelei teljeskörű ügyfélszolgálatot élvezhetnek, nem csak telefonon, hanem emailen vagy akár személyesen is. Az Erfal felhasználóbarát katalógusokat és reklámanyagokat kínál a mégsikeresebb értékesítéshez. A kereskedők gyakorlati képzéseken vehetnek részt, ahol teljeskörű tájékoztatást kapnak a specifikációkról és a további fejlesztésekről. Továbbá az Erfal üzlethelyiségekhez való belső rendszereket is kínál, amelyek egyedi tervezésű és gyártásúak.

Pliszé árnyékolók gyártása

Legnagyobb gyártórészlegünk, a pliszé árnyékolók gyártására kialakított terület, ahol naponta több mint 1000 db pliszé gyártása történik. A gyártás részben automatikusan, illetve a menetvágó állomásokon kézzel készül.
Image
Image
Image
Image

Rolók gyártása

A rolók, a sávrolók, az eROLLO-k és az árnyékoló rendszereket az Erfal a legmodernebb technológia alapján gyártott termékei. A világos fényárban úszó munkaállomásokon a klasszikus rolók szövetvágása, rögzítése, működési próbája és csomagolása történik. Az Erfal az egyedi projektek megoldásainak specialistája, mely a sok éves tapasztalatnak és a hozzá tartozó szakmai hozzáértésnek köszönhető.
Image
Image
Image
Image

Szalagfüggönyök gyártása

A szalagfüggöny gyártórészleg szíve a különböző magas hatékonysággal működő gépek, melyeket megfelelő szakemberek kezelnek. Nemcsak maga a szerkezet, hanem a textíliák széles választéka is lehetőséget nyújt akár egy közéleti épületeknél használt különösen népszerű szövetigényekhez (szabványoknak eleget téve), melyeket produktívan állítanak elő mechanikus segítséggel. A szalagfüggöny megfelelő mozgathatósági és lamella forgási funkciójának ellenőrzése sínes, csúszó akasztókkal ellátott konzolon történik.
Image
Image
Image
Image

Csomagolás

Az Erfal csomagoló technológiája egy egy szállításbiztos, valamint erőforrás-takarékos rendszerre alapozva biztosítja, hogy a kiskereskedőhöz a késztermék a megrendelőhöz hibátlan állapotban érkezzen, melyre nagy hangsúlyt fektet. A speciális csomagológépek különböző típusú, szélességű, vastagságú és egyedi nagyságú kartonok gyártását teszik lehetővé. A csomagolás újrahasznosítható hullámkartonból készülnek, különböző, az adott igénynek megfelelő vastagságban. Ezzel biztosítva a kiváló minőségű termékek védelmét.
Image
Image
Image
Image

Automatizált tárolás

Az Erfal készletének raktározása modern technológiájú, hatékonyan működő automatizált tárolórendszereken alapszik. A legkisebb függönyrúd végdarabjától a szövettekercsekig vagy akár a 6 méteres vezetősínekig - több ezer tárolóhelyen gondosan és pontos helymeghatározhatósággal vannak tárolva. Az automatizált körforgáson alapuló rendszerrel biztosított a szükséges termék mozgatása, "FIFO” módszerrel.
Image
Image
Image
Image

A beltéri árnyékoló sokkal több egy szimpla fényvédőnél. Dekorációs kiegészítő, a helység meghatározó díszítőeleme, mely távol tartja a kíváncsi tekinteteket. Fedezze fel a beltéri árnyékolók különleges világát, hogy megtalálja a stílusának megfelelőt.